viesstrādnieku piesaistīšana viesstrādnieku piesaistīšana viesstrādnieki no baltkrievijas darbinieku noma no ukrainas viesstrādnieku ievešana

viesstrādnieki latvijā

Lai ietaupītu jūsu laiku un enerģiju meklējot nepieciešamo celtniecībai , piedāvājam visu veida celtniecības materiālus par vairumtirdzniecības cenām.

Piedāvājums attiecas uz fiziskām un juridiskām personām !

Iznomājam viesstrādniekus no Ukrainas un Baltkrievijas sadarbībā ar licencētu uzņēmumu.

SIA SG PRODUCTION LATVIA galvenais mērķis ir palīdzēt uzņēmumiem, operatīvi nodrošinot tos ar kvalificētu un profesionāli sagatavotu darbaspēku celtniecībā no Ukrainas un Baltkrievijas.

SIA SG PRODUCTION LATVIA mērķis ir rast risinājumu šai situācijai - piedāvājot pašmāju uzņēmējiem kvalificētu darbaspēku celtniecībā no Ukrainas un Baltkrievijas . Šie cilvēki līdzīgi kā latvieši dodas peļņā uz ārvalstīm, atstājot dzimtenē ģimenes un draugus. Līdz ar to viesstrādniekiem ir ļoti augsta pašmotivācija strādāt un tāpēc bieži vien viņi savus darba pienākums paveic kvalitatīvāk un ar lielāku atbildības sajūtu par vietējiem darbiniekiem.

Ikviens darbinieks, kurš no mūsu sadarbības partneriem – Ukrainas vai Baltkrievijas personāla atlases kompānijām saņēmis darba piedāvājumu, tiek novērtēts intervijās, pārrunās un testos, pēc to izvērtēšanas darbiniekiem jāiziet speciāli apmācības kursi, kuru laikā viņi iegūst visas nepieciešamās zināšanas – gan par veicamā darba specifiku, gan arī par Latviju un tās kultūru. Kad darbinieki ir pierādījuši savu specializāciju un spēju kvalitatīvi veikt darba pienākumus, SIA SG PRODUCTION LATVIA noformē darba un uzturēšanās atļauju atbilstoši valsts normatīvajiem aktiem, kā arī nodrošina darbiniekus ar dzīves vietu."

SIA SG PRODUCTION LATVIA atšķirībā no citām darbā iekārtošanas firmām piedāvā tirgū jaunu pakalpojumu - darbinieku nomu.

unsplash-logosol

Iznomā viesstrādniekus , būvmateriāli , celtniecības materiāli , tāmes sastādīšana, darbinieku noma

Darbinieku nomas gadījumā darba devējs nevis pieņem darbā darbinieku, bet saņem no SIA SG PRODUCTION LATVIA pakalpojumu, kas nodrošina uzņēmumā nepieciešamos speciālistus. Darbinieku nomas priekšrocības – uzņēmējam nav jāpieņem darbinieki darbā un nav jāveic attiecīgo formalitāšu kārtošana, jo uzņēmējs pērk kompleksu pakalpojumu, tādējādi nodrošinoties pret ierastajām situācijām ar personālu - negaidītiem darbinieku atlūgumiem, neierašanos darbā, prombūtni slimības laikā, kā arī ir iespēja veiksmīgāk plānot uzņēmuma finanšu līdzekļu plūsmu, jo to neietekmēs nepieciešamība pēc neplānotas darbinieku algas paaugstināšanas.

personāla nomaviesstrādnieku nomadarbinieku nomadarbinieku noma no ukrainasukraiņu darbiniekiviesstrādnieki latvijā