Lai ietaupītu jūsu laiku un enerģiju meklējot nepieciešamo celtniecībai , piedāvājam visu veida celtniecības materiālus par vairumtirdzniecības cenām.

Piedāvājums attiecas uz fiziskām un juridiskām personām !

TĀMĒŠANA

Sazinoties ar mums telefoniski vai ar e-pasta starpniecību ,palīdzēsim jums ērtākajā laikā un vietā izstrādāt visa veida tāmes, kas palīdzēs jums precīzi saprast būvniecības izmaksas un tai nepieciešamo materiālu veidu un apjomu.

Tāmes sastādīšana ir bezmaksas, ja notiek vienošanās ar pasūtītāju par tāmētā projekta realizēšanu.Ja klients veic tikai tāmes pasūtīšanu , tad tas ir maksas pakalpojums (vienošanās par tāmes izmaksām – individuāli, atkarībā no tāmes apjoma).

unsplash-logorawpixel

Lai veiksmīgi realizētu ieplānotu būvniecību, ir nepieciešama tāme, kura ir precīzi aprēķināta vadoties pēc profesionāla tāmētāja pieredzes būvniecībā. Bieži ir dzirdēti fakti par to, kad realizējot apjomīgus būvniecības projektus, kurus pasūta pašvaldības, plānotās izmaksas pieaug būvniecības laikā un tās palielinās līdz pat 20%. Jautājums ir kapēc? Skaidrojums ir vienkārš - parasti būvnieku izvēlas konkursa kārtībā, pēc zemākās piedāvātās cenas, bieži vien neņemot vērā materiālu ražotājus, kuriem ir dažāda būvmateriālu specifikācija. Svarīga ir arī būvnieka pieredze un sadarbības partneri ar kuriem ir realizēti būvprojekti. Mūsu skatījumā ir svarīgi arī tas, kāds ir būvnieka segums un uzņēmuma apgrozījums iepriekšējā gadā. Vai ir svarīgi cik daudz būvniecības kompānijā tiek nodarbināti cilvēki? Vadoties pēc mūsu pieredzes, tam ir nozīme liela, jo katrs darbinieks, lai arī veiktu savus pienākumus ir iekļauts uzņēmuma izdevumu portfelī un sastāda regulārās mēneša izmaksas. Mēs ņemam to vērā vadoties pēc tā, vai būvniecības uzņēmumam ir, vai nav objekts - darba spēka izmaksas ir statiskas, vai izpildot pasūtījumu, tās pieaug. Mūsu redzējumā tas vienmēr būs finansiālais pamatrisks. Darba spēka kvalifikācija nosaka būvniecības procesa gaitu, tā var būt ātra, var kavēties. Speciālisti, kuri ir pieņemti darbā, slēdzot darba līgumu uz nenoteiktu laiku, brīžiem nespēj veikt darbus, kuri ir nepieciešami objekta realizācijai. Tāpēc mēs saskatām lielu potenciālu tieši darba spēka nomai, kad būvnieks var jebkurā laikā nomainīt vienu speciālistu pret citu, neriskējot ar procesa pārtraukšanu vai darba likumdošanā noteikto normu izpildi. Svarīgi ir piesaistīt profesionālu būvspeciālistu - darbu vadītāju, kurš vada cilvēkus un nepieciešamības gadījumā tos maina. Darba līgums ierobežo attīstību, jo ar cilvēkiem, kuri nespēj tikt galā ar tāmē paredzētajiem darbiem, ir sarežģiti pārtraukt darba attiecības. Mēs piedāvājam ne tikai veikt objekta tāmēšanu un tā realizāciju, bet arī esošo tāmju auditu un koriģēšanu. Gadījumā, kad tāmē nav atdalītas atsevišķi materiālu izmaksas no darba spēka izmaksām, varam piedāvāt būvniecības - celtniecības materiālus par vairumtirgotāju cenām, samazinot izmaksas, jo sadarbojamies ar Latvijas lielākajām būvmateriālu tirdzniecības kompānijām. Projekta un tāmes sagatavošanas izmaksas atkarīgas no objekta apjoma. Esošas tāmes audits aptuveni izmaksās 300 euro.

Būvniecība | Remonta darbi | Celtniecības darbi | Projektēšana | Montāžas darbi | kapitālā būvniecība | Veicam visu veida montāžas darbus | Pārbūve | Tāmju un projekta sastādīšana Mūrēšana pamatu betonēšana apmetuma veidošana Apmetums fasādes jumiķa darbiIznomā viesstrādniekus no Ukrainas un Baltkrievijas Darbaspēks no ārzemēmCeltniecības materiāli par vairumtirdzniecības cenām! Pēcapmaksa līdz 45 dienāmTāmes sastādīšana |  Tāmju sastādīšana | tāmju un projekta sastādīšanaVideo novērošanas sistēmu uzstādīšana Video kameras