Iznomājam viesstrādniekus no Ukrainas un Baltkrievijas. SIA SG PRODUCTION LATVIA galvenais mērķis ir palīdzēt uzņēmumiem, operatīvi nodrošinot tos ar kvalificētu un profesionāli sagatavotu darbaspēku celtniecībā no Ukrainas un Baltkrievijas. Iedzīvotājiem ir izveidojušies negatīvi stereotipi par viesstrādnieku ievešanu Latvijā, tajā pašā laikā uzņēmējiem pietrūkst kvalificēts darba spēks dažādās tautsaimniecības nozarēs. Darbaspēka trūkums bieži vien kavē uzņēmumu attīstību un liedz iespēju sniegt ieguldījumu valsts ekonomikas uzlabošanā. SIA SG PRODUCTIO LATVIA mērķis ir rast risinājumu šai situācijai - piedāvājot pašmāju uzņēmējiem kvalificētu darbaspēku celtniecībā no Ukrainas un Baltkrievijas . Šie cilvēki līdzīgi kā latvieši dodas peļņā uz ārvalstīm, atstājot dzimtenē ģimenes un draugus. Līdz ar to viesstrādniekiem ir ļoti augsta pašmotivācija strādāt un tāpēc bieži vien viņi savus darba pienākums paveic kvalitatīvāk un ar lielāku atbildības sajūtu par vietējiem darbiniekiem. Gribam lauzt arī mītu, kurš valda sabiedrībā, ka viesstrādnieki ir neizglītoti un viņu darbs Latvijā bieži vien ir nelikumīgs. Ikviens darbinieks, kurš no mūsu sadarbības partneriem – Ukrainas vai Baltkrievijas  personāla atlases kompānijām saņēmis darba piedāvājumu, tiek novērtēts intervijās, pārrunās un testos, pēc to izvērtēšanas darbiniekiem jāiziet speciāli apmācības kursi, kuru laikā viņi iegūst visas nepieciešamās zināšanas – gan par veicamā darba specifiku, gan arī par Latviju un tās kultūru. Kad darbinieki ir pierādījuši savu specializāciju un spēju kvalitatīvi veikt darba pienākumus, SIA SG PRODUCTION LATVIA noformē darba un uzturēšanās atļauju atbilstoši valsts normatīvajiem aktiem, kā arī nodrošina darbiniekus ar dzīves vietu." SIA SG PRODUCTION LATVIA atšķirībā no citām darbā iekārtošanas firmām piedāvā tirgū jaunu pakalpojumu - darbinieku nomu. Darbinieku nomas gadījumā darba devējs nevis pieņem darbā darbinieku, bet saņem no SIA SG PRODUCTION LATVIA pakalpojumu, kas nodrošina uzņēmumā nepieciešamos speciālistus. Darbinieku nomas priekšrocības – uzņēmējam nav jāpieņem darbinieki darbā un nav jāveic attiecīgo formalitāšu kārtošana, jo uzņēmējs pērk kompleksu pakalpojumu, tādējādi nodrošinoties pret ierastajām situācijām ar personālu - negaidītiem darbinieku atlūgumiem, neierašanos darbā, prombūtni slimības laikā, kā arī ir iespēja veiksmīgāk plānot uzņēmuma finanšu līdzekļu plūsmu, jo to neietekmēs nepieciešamība pēc neplānotas darbinieku algas paaugstināšanas.

JUMIĶU DARBI

Mūsu komandā ir arī speciālisti, kuri augstā kvalitātē veic tikai jumiķu darbus.

unsplash-logoRandy Fath

Būvniecība | Remonta darbi | Celtniecības darbi | Projektēšana | Montāžas darbi | kapitālā būvniecība | Veicam visu veida montāžas darbus | Pārbūve | Tāmju un projekta sastādīšana Mūrēšana pamatu betonēšana apmetuma veidošana Apmetums fasādes jumiķa darbiIznomā viesstrādniekus no Ukrainas un Baltkrievijas Darbaspēks no ārzemēmCeltniecības materiāli par vairumtirdzniecības cenām! Pēcapmaksa līdz 45 dienāmTāmes sastādīšana |  Tāmju sastādīšana | tāmju un projekta sastādīšanaVideo novērošanas sistēmu uzstādīšana Video kameras