Piedāvājam visa veida celtniecības materiālus būvniecības kompānijām ar pēcapmaksu līdz 45 dienām!

Sūtiet mums pieprasījumu un mēs Jums atbildēsim!

Būvniecības likums

unsplash-logoFancycrave

Būvniecības valsts kontroles birojs

Reģipša profili, Reģipsis, Profilu stiprinājumi, Lentas (Sietlentas, amortizācijas), Stūri, šinas, vadulas, Akmens vate, Minerālvate, Fasādes vate, Ekstrudētais putuplasts (XPS), Putuplasts (EPS), Beramā vate, Ekovate, Poliuretāna loksnes, Tehniskā izolācija, OSB, Kokšķiedras plāksnes, Finieris (saplāksnis), Durelis, Preskartons, Skaidu plāksnes, Fibrolīts, MDF plāksnes, Līmētas koka plātnes, Metāla jumti, Bezazbesta šīferis, Kausējamie jumti, Teknes un notekas, Bitumena šindeļi, Dakstiņi, Onduline jumta loksnes, Jumtu plēves, Jumta skārda detaļas, Keramzīta bloki, Gāzbetona bloki, Keraterm bloki, Ķieģeļi, Keramiskie dūmvadi, Pārsedzes, Mūrjavas / Bloku Līmes, Pārseguma paneļi, Betona grodi, Armatūras sieti, Armatūra, Līmēšanas un armēšanas javas, Fasādes putuplasts, Fasādes vatem, Fasādes siltināšanas profilim, Fasādes gruntis, Fasādes Izolācijas dībeļi, Fasādes sietim Fasādes špakteles un daudz ko citu.

Būvniecība | Remonta darbi | Celtniecības darbi | Projektēšana | Montāžas darbi | kapitālā būvniecība | Veicam visu veida montāžas darbus | Pārbūve | Tāmju un projekta sastādīšana Mūrēšana pamatu betonēšana apmetuma veidošana Apmetums fasādes jumiķa darbiIznomā viesstrādniekus no Ukrainas un Baltkrievijas Darbaspēks no ārzemēmCeltniecības materiāli par vairumtirdzniecības cenām! Pēcapmaksa līdz 45 dienāmTāmes sastādīšana |  Tāmju sastādīšana | tāmju un projekta sastādīšanaVideo novērošanas sistēmu uzstādīšana Video kameras